Cumartesi, 07 Haziran 2014
  2 Yanıtları
  11.2K Ziyaretleri
  Abone olun
Slm. Huawei ascend G330 telefonu yeni aldım fakat desen kilidini unuttum telefonu birtürlü açamıyorum. mail adresimi istiyor, giriyorum adresime ve şifreye yanlış diyor. ne yapmam lazım bilgisi olan varmı?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
-1
Oy
Geri Al
Merhaba. Cihazı fabrika ayarlarına döndürerek sorunu giderebilirsiniz. Onarım modunda açıp fabrika ayarlarına döndürmek içni aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız. Bu işlem sırasında telefonuzdaki bütün bilgilerin silineceğini unutmayın.

Huawei Ascend G330 Format Atma
1- Telefonu kapatın.
2- Ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak açın.
3- Ekran gelince güç tuşuna basmayı bırakın.
4- Gelen seçeneklerde ses azaltma tuşunu kullanarak wipe/factory reset seçeneğine gelin.
5- Güç tuşuyla onaylayın.
6- Yes'i seçin.
7- İşlem tamamlanınca reboot system now'u güç tuşuyla seçerek telefonu yeniden başlatın.
8- İlk açılış biraz uzun sürecektir. Cihaz fabrika ayarlarına dönmüş şekilde açılacaktır.

Huawei Ascend G330 Format Videolu Anlatım
10 yıl kadar önce
·
Arkadaşım bu senin bahsettiklerini ve videolu anlatımda gösterilen uygulamaları sırasıyla denedim, hemde defalarca fakat bir türlü olmadı, karşıma tekrar tekrar mail hesabınızı girin ekranı çıkıyor.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.