Subway Surfers Hile - Subway Surfers Hileleri

Subway Surfers Hile - Subway Surfers Hileleri

Subway Surfers Cheat Guide, Subway Surfers oyunu için birçok hile ve izlenecek yol kılavuzu. Bekçiye yakalanmadan koşmak istiyorsanız, mutlaka rehberdeki görev kılavuzlarına, hilelere, incelemelere ve ekstralara göz atın Subway Surfer ustası olun. Subway Surfers (MOD, Sınırsız Para / Anahtar) Android cihazlar için efsanevi koşucu. Ana karakter Jake, demiryolunda koşmaya karar verdi, ancak polis onu fark etti, asıl amacınız kaykaylar ve farklı amplifikatörler kullanarak ondan kaçmak. Trenlerde koşun ve onlardan kaçının. Kahramanınızı yeni kıyafetler ve ekipmanlarla geliştirin.

Subway Surfers v1.114.0 [Mod] APK İndir

Hile bile olsa oyuna hakim olmak için inişleri ve çıkışları öğrenin. Bu uygulama daha fazla para almak için en iyi yollarından, size yol gösterecektir.

Subway Surfers Cheat Guide oyunla ilgili hile dosyalarına tek tıkla ulaşıp, nasıl yapılacağını youtube'ye yüklenmiş videolardan izleyebilirsiniz. Uygulamaya göz attığımda, ekstralar, oyun hakkında ip uçları ingilizce olarak hazırlanmış. Bu hile uygulamasında bizim işimize yarayacak (ingilizce bilmiyenler) ve asıl önemli yeri Cheat kısmı. Cheats kısmına girince hile yapılış videolarını izleyip videoların altındaki hile dosyalarını izleyip istediğimiz hileyi yapabiliyoruz.

Dikkat!

Kayıtlı oyun verileri yada olası herhangi bir veri kaybında sorumluluk size aittir.

Subway Surfers Yeni Sürümleri - Bütün Hileler Açık

Yeni güncellemelerle beraber Subway Surfers Hileli oyunu bir çok sürüme ulaştı. Her yeni güncellemede bazı hatalar giderilip, yeni özellikler ekleniyor. Kısa süre içinde en yeni sürümün hacklenmiş, editlenmiş bütün hileleri açık hale getirilmiş apk dosyalarıda sitemizde indirime sunuluyor. Herhangi bir işlem yapmadan indirdiğiniz apk dosyasını kurmanız yeterlidir. Tavsiyem mevcut sürümü kaldırıp öyle kurunuz.

 Subway Surfer Free Tips

Bu uygulama Subway Surfer oyuncuları ve sevenleri için ücretsiz bilgi zenginliği sağlar. En yüksek puan nasıl alınır? Yeni hileler var mı? Hile nasıl yapılır? Usta oyuncuların, oyun videoları ve oyun hakkında çeşitli dökümanlar, fotoğraflar içerir.

70
Skype Android Tablet ve Telefon İçin Görüntülü Kon...
LG Optimus G2 Yaza Adından Çok Söz Ettirecek!